ЕЛЕКТРИЧНО ПОДНО ГРЕЕЊЕ И СИСТЕМИ ПРОТИВ ЗАМРЗНУВАЊЕ И ЗАШТИТА ОД СНЕГ И МРАЗ

Kомпанијата ELEKTRA е најголем и најстар производител во централна и југоисточна европа на електрични грејни кабли за подно греење. Ние сме нивни генерални застапници за Македонија. ДЕСЕТ ГОДИШНАТА фабричка гаранција на грејните кабли сама по себе зборува за квалитетот и долгогодишната експлоатација на овој вид на греење, кое воедно е и најекономичен начин за затоплување, а може да се користи како основно или дополнително греење.


Elektra Водич за производи

Детектирање прекини во електрично подно греење

Референтна листа

 • Skopje-City-Mall1
 • logo cmr
 • ффм-9-
 • t-mobile-logo
 • logo acibadem-sistina
 • makpetrol
 • print en EN
 • logo 1339669394 34
 • avicena diagnostika since1991
 • repbig
 • hubo
 • 53 stopanska banka 129830
 • uni-banka
 • komercijalna-banka-31-logo
 • Avto Kuka 40e1a 250x250
 • eurolinija-copy
 • eurotabak
 • zitoluks logo
 • zito-vardar-ziva
 • svislion logo
 • 0 page0001
 • tinex-logo web
 • VERO
 • ZITO-Marketi-Logo-MALO
 • Skopski Pazar logo
 • makstil
 • 1546974
 • ilcammino
 • 0000023607
 • Diadora-3
 • LISCA-LOGO
 • FON
 • eurm
 • Insomnia Pro Gaming Club
 • main banner
 • h-logo

Контакт

СЕРВИС ТЕРМО КИНГ

адреса: ул. Востаничка бр.21 - Скопје
тел: (02) 2736-105   (02) 2736-104   (075) 206-196
e-mail: termoking92@gmail.com

Посетители

Локација